Stoel

Verrassend veelvormig

Een collectie in het teken van veelzijdigheid, dat is Pamp. Deze collectie van het Belgische familiebedrijf Mobitec was oorspronkelijk enkel bedoeld voor de projectmarkt, tot bleek dat deze stoelencollectie écht overal thuishoort, dus ook in privé-interieurs.

De lichte, dynamische lijnen en de subtiele gleuf in de stoel kenmerken deze collectie. Eetkamerstoelen, barstoelen, loungestoelen, de Pamp collectie heeft het allemaal. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een Pamp stoel met houten of metalen onderstel. De stoel met metalen onderstel is zowel mogelijk met leuning als met een stapelbaar onderstel. Ook kan je kiezen voor een counterstoel of een barstoel, telkens met metalen onderstel. Alles om jouw specifieke verwachtingen te voldoen!

Gestoffeerd in stof of leder, telkens van de hoogste kwaliteit, met een breed scala aan kleuren (zo’n 300 verschilllende!). Mobitec biedt een echte meerwaarde met deze ruime keuze in uitvoeringen! Zo kan je zelfs kiezen voor bicolor, waar je voor het zitvlak en de achterzijde van de stoel verschillende stoffen/leders kan combineren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Je hebt al een Pamp stoel vanaf €219.

Modern wonen

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT