Wie zijn wij

 

Welkom bij Interieurmagazine!

Interieurmagazine is een publicatie van Europa Moebel BVBA. U krijgt van ons het laatste nieuws over nieuwe collecties en over de laatste trends die we gespot hebben, rechtstreeks van onze inkopers en interieurspecialisten. Daarnaast geven we onderhoudstips en tonen we u de nieuwste fotografie van de opkomende interieurcollecties. Zo bent u als eerste op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de interieurwereld.

Als groothandel verkopen nooit rechtstreeks aan de eindconsument, maar we houden je wel graag op de hoogte van alles. In de toonzalen van onze aangesloten dealers vind je zeker en vast het interieur van uw dromen.

Wie zijn wij

Over Europa Möbel

Honderden gerenommeerde meubelzaken werken langs inkoopzijde samen om u de mooiste collecties tegen de beste prijzen te kunnen aanbieden. Dankzij deze coöperatie krijgt elke aangesloten meubelzaak (en bijgevolg ook u!) toegang tot kwaliteitsvolle meubelcollecties en de mooiste meubelmerken aan de beste prijzen. Europa Moebel zoekt en ontwikkelt de nieuwste trends op interieurvlak, waakt over de kwaliteit van de collecties en zorgt voor ondersteuning bij de marketing. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een degelijke opvolging en dienst na-verkoop.

Fairtrade

Ons kwaliteitsmeubilair, wordt hoofdzakelijk lokaal geproduceerd, met een lokale service en ondersteuning, waardoor u de Belgische en de Europese economie ondersteunt. Net dat onderscheidt ons van de zeer grote meubelketens, die quasi uitsluitend hun collectie uit lage loonlanden halen. Wij willen niet steeds de goedkoopste zijn, maar zoeken voor u de beste prijs/kwaliteitsverhouding en de mooiste collecties bij betrouwbare en correcte leveranciers. Want uw interieur, dat mag best kwaliteit en goede smaak uitstralen. Een interieur verklapt tenslotte wie je bent.