Trend

Velvet chic

Nog zo’n leuke interieurtrend in 2018 is velvet, ofwel fluweelstof. Deze superzachte stof met een mooie glans maakt een welverdiende comeback! Je kan er echt alle kanten mee uit, van chique en stijlvol naar hip en modern. Of je het nu groots wil aanpakken of liever enkele hippe accenten toevoegt aan je interieur, wij laten je alvast even zien wat er mogelijk is!

Velvet eetkamerstoelen & fauteuils

Eetkamerstoelen en fauteuils in velvet zijn dé manier om wat glamour aan je interieur toe te voegen. Ze zijn er in allerlei designs en vaak ook beschikbaar in een waaier aan kleuren. Kies bijvoorbeeld een warme grijstint voor een tijdloze look, of ga voor een classy wow-effect met een zalmroze fauteuil. Plus, ze zitten lekker zacht en comfortabel!

Velvet salon

Voor wie het nog groter ziet, is er natuurlijk ook het salon in velvet. Hoewel dit misschien voor velen van ons een gewaagde keuze lijkt, zijn de mogelijkheden eindeloos! Zo geeft een elegant geknopt salon in velvet je woonkamer een warme, luxueuze uitstraling. Een iets strakker ontwerp op hoge pootjes is dan weer perfect te combineren met moderne of trendy woonitems. Wie toch niet helemaal overtuigd is kan nog altijd kiezen voor een velvet poef als toevoeging aan je salon. Deze geven je woonkamer net dat extra tikkeltje pit!

Velvet woonaccesoires

Liever geen nieuw bankstel kopen? Geen probleem! Gelukkig is er een ook uitgebreid aanbod aan velvet woonaccesoires zoals kussens, plaids en fauteuils. Combineer met zachte kleuren voor een gezellige indruk of maak een echte statement en kies voor fellere kleurtjes. Velvet combineert ook heel mooi met andere materialen dus wees creatief!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT